A könyvről

“Az ember legjobb orvosa önmaga!”

Sokunkban ellenszenvet keltenek a diétáskönyvek, fanyalogva vesszük kézbe őket. Unjuk sokszor az íztelen, unalmas recepteket, az örömtelen étkezéseket, az előző próbálkozások sikertelenségét, a szenvedést és a kényszer korlátait.
Ennek most vége!

Könyvünk 500 receptje bőségesen tartalmaz ínycsiklandó ételeket és italokat, melyeket élvezettel ehetünk akár életünk végéig is, mert kiegyensúlyozott, teljes értékű táplálkozást biztosítanak candidiázisban szenvedőknek, liszt- és laktózérzékenyeknek és egészségeseknek egyaránt.
A könyv a receptekhez felhasznált kevésbé ismert alapanyagokat részletesen ismerteti. Étrendi és egyéb hasznos tanácsot is kap az olvasó. Segítséget nyújt abban, hogy megértsük a liszt-, a laktózérzékenység és a candidiázis egymástól elválaszthatatlan összefüggéseit, a sav-bázis egyensúly felborulásának hatását a szervezetre, s hogy helyreállítása az egészség megőrzésének a kulcsa.

Tévedés, hogy diéta alatt szenvedni kell.
Ne is gondoljunk a diétára, ezek az ételek és arányuk helyes megválasztása egyszerűen az egészséges táplálkozás alapját jelentik. Főzzünk szívvel-lélekkel, legyünk kreatívak, örömmel készítsük el az ételeket, melyek többsége nagyon egyszerű.

Szervezetünk meghálálja a gondoskodást, testünk feltöltődik energiával, és újra fittek, jókedvűek lehetünk. Adjuk át magunkat az élménynek, amit ez az élvezetes egészségkonyha nyújt.

Ízlelgessük szeretettel az ételt és közben ne feledjük: „Örömmel főzni fél egészség”.

Könyvrendelés

A Bázikus konyha 500 recept candidásoknak, liszt- és laktózérzékenyeknek c. könyv az oldalon keresztül leadott megrendelése esetén 3675 forintért (+ postaköltség) megvásárolható.
Budapesten személyes átvételre is van lehetőség.
A rendelés során kérem adja meg pontos címét és telefonszámát.

tobiasiren@candidainfo.hu