Candida albicans és a rák

2009.08.7. , 11:37
kulcsszavak: ,

Amerikában betsellernek számít dr. Tullio Simoncini: ” A rák egy gomba” c. könyve melyben a római onkológus professzor több évtizedes kutatómunkájának eredményeit és személyes tapasztalatait osztja meg az olvasóval. Nemrégiben Magyarországon járt, hogy beszámoljon a könyvében is leírt természetes gyógymódról, mely forradalmasíthatja a rákterápiát.

Simoncini  professzor évtizedekig   gyermekrák osztályon dolgozott, ahol vizsgálni kezdte a daganatokat, és azokat felvágva azt tapasztalta, hogy belül mindig fehérek voltak. Hosszas kutatómunka után arra a meggyőződésre jutott, hogy a fehér daganatok az immunrendszer legyengülése következtében mértéktelenül elszaporodott gombák, a candida albicans kolóniái által létrehozott anyagcsomók. Tehát a daganat maga a candida albicans.
Hosszas kísérletek után a professzor rálelt a lúgosító szódabikarbónára, (NaHCO3) melyre a gombák mindig reagáltak és nem váltak rezisztensé.  A szódabikarbónás kezelésnek, szemben a hagyományos daganatellenes terápiákkal semmilyen mellékhatása nincs. A magas NaHCO3-koncentráció révén a gombák elhalnak, továbbiakban a test méregtelenítésével és megfelelő táplálkozással az immunrendszerünk megerősödik.
A tüdő, a mell, a hashártya, a gyomor, a vastagbél, a hólyag, a prosztatarák, stb. gyógyítására, katéteren keresztül infúzió formájában öt százalékos szódabikarbonátos oldatot juttat be a daganatot tápláló érbe, ezzel öblögeti, illetve mossa át a szerveket. Az ötszázalékos szódabikarbonátos, plusz glukóz oldatos infúzió beadásával leukémiás és agydaganatos gyermekeknél is kiváló eredményeket ért el.
Az eljárás csak abban az esetben hatásos, ha még nincsenek áttétek.
Simoncini professzor a bőr daganatos elváltozásainak gyógyítására, sőt a pszoriázisra is, melyet tapasztalatai szerint ugyan csak a gomba okoz, szintén talált gyógymódot. Ez nem más, mint az érintett terület hét százalékos jódtinktúrával való ecsetelése.

A Simoncin–eljárás alkalmazása:

1.    Intravénás adagolással naponta 500 ml 5%-os infúzió (hat nap infúzió, hat nap szünet, megint hat nap infúzió, hat nap szünet, majd így tovább még 4-5 ciklus).

2.    Orálisan, 1 hétig 2 kávéskanál szódabikarbóna egy pohár vízben feloldva, utána 2 hétig 1 kávéskanál szódabikarbóna egy pohár vízben feloldva. Párhuzamosan napi 5%-os szódabikarbóna fürdés, és napi 3-6- szor5%-os NaHCO3 beöntések.

A Simoncini-féle kezelést Amerikában, Németországban és Norvégiában már alkalmazzák. Más információk szerint a kezelést csak Rómában, vagy Belgrádban végzik.

Dr. Tullio Simoncini elérhetősége:
www.curenaturalicancro.org
www.cancerisafungus.net

forrás: http://www.rakesagomba.eu

Comments are closed for this entry.

-->