Hollós Tamás

2009.07.12. , 11:45
kulcsszavak: ,

Napjaink rohanó életstílusa megfoszt bennünket az önismeret, valamint a nyugalom gyakorlásától. A keleti kultúrákban a mindennapok harmóniájához hozzátartozik a meditáció. Az európai életszemlélet nem él ezzel a jótékony lehetőséggel, bár manapság egyre nő azoknak az embereknek a száma, akik felismerték, hogy a megfelelő testi-lelki egyensúly eléréséhez szükséges a belső béke megteremtése és az, hogy folyamatosan megfelelően magas energiaszinten tartsuk a szervezetünket.

A Mester Tan-Pai Rimpocse, a Megvilágosodás Autentikus Nagymestere és tanítványa, Hollós Tamás, Dharma Láma, Prána Nagymester

A Mester, Tan-Pai Rimpocse, a Megvilágosodás Autentikus Nagymestere és tanítványa, Hollós Tamás, Dharma Láma, Prána Nagymester (balról jobbra)

Életem során többféle energetikai ágazattal ismerkedtem meg, de ezek közül egyikben sem találtam meg a hivatásomat.  Évekkel ezelőtt tibeti utam során találtam meg és sajátítottam el azt a tibeti gyógyító technikát, amit mindvégig kerestem, a „prána gyógyítás” módszerét.

A „prána technikák” több fokozatból állnak, könnyen megérthetőek és kitartó gyakorlással könnyen elsajátíthatóak, hatása intenzív személyiségfejlődést eredményezhet már rövid időn belül is. Nem csak az egészséget és a gyógyulást, hanem spirituális fejlődést, sikeres életvitelt és céljaink megvalósulását is szolgálja. Sokat segít abban, hogy életünket egyre tudatosabban éljük és irányítsuk.

A tibeti gyógyítók egész életüket azon képességek kialakításának szentelték, melyek segítségével befolyásolni tudták testük fiziológiai folyamatait. Hitték és vallották, hogy a szellemi test uralja a fizikai testet.  Ezt az ősi tudást sokáig a Himalája távoli kolostorainak homálya fedte.  Szerencsére ez a tudás ma már számunkra is hozzáférhető.

HOLLÓS TAMÁS Dharma Láma, Prana Nagymester – gyógyító – tanár

Elérhetőség: Keleti Életmódcentrum, 1137. Bp. Pozsonyi út 16.
Telefon
: 06-30-311-8654
E-mail
:  pranamester@freemail.hu
web
: pranamester.hu

Comments are closed for this entry.

-->